Virtuális Séta

a Pöttömke és Katica fejlesztőházban

Horváth Kata

Vezető konduktor

Üdvözöllek a Pöttömke és Katica fejlesztőházban! Ha még nem jártál nálunk, akkor most, megmutatom neked, hogy hol fejlődünk együtt nap mint nap a kis Pöttömkékkel. Egy virtuális sétára hívlak, ahol betekinthetsz az összes helyiségbe, terembe, sőt még a mosdóba is, kötelezettségek nélkül.

Remélem, hogy magabiztosan fogsz majd belépni hozzánk az első alkalommal. Mi már nagyon várunk Titeket! Gyere, körbevezetlek!

Virtuális séta és tudnivalók

Az alsó ablakban látod a mi kis fejlesztőházunkat. Az aktuális térben bárhova kattintás után a billentyűzeted navigációs nyilacskáival vagy a bal egérgombot lenyomva tartva tudsz körbenézni. A fehér nyilakra kattintva tudsz navigálni az egyes szobák között. A jobb felső sarokban akár teljes képernyőben is megnézheted, vagy ha telefonról nézed, akkor az iránytűre kattintva egy úgynevezett giroszkóp nézetben is körbenézhetsz, ha mozgatod a telefonodat.

Ha valamiért mégsem jelenne meg a virtuális séta, akkor kattints ide!

Lépjünk kapcsolatba

Miben segíthetünk?

Küldj nekünk üzenetet itt, és mi felvesszük veled a kapcsolatot a lehető legrövidebb időn belül! 

A foglalkozások miatt nem mindig vagyunk elérhetőek azonnal telefonon, ezért, ha teheted inkább írj nekünk üzenetet itt vagy Facebook Messengeren.

Horváth Kata

Vezető konduktor

További információ és időpont-egyeztetés

Írhatsz nekem Facebook Messengeren is
a jobb alsó sarokban lévő ikonra kattintva!

Kövess minket!