Órarend

Órarend

A Pöttömke és Katica fejlesztőházban lehetőség van egyéni és csoportos foglalkozásokat igénybevenni. Az aktuális órarendünket lent láthatod (Frissítve: 2021.09.14.)

Az egyes foglalkozásokról bővebben ITT (link) olvashatsz.

A házirendünket pedig ITT (link) találod.

HÉTFŐKEDDSZERDACSÜTÖRTÖKPÉNTEK
1.Kúszó-Mászó csoport10:3010:30
2.
Tipegő9:409:40
3.Mini dinamikus szenzoros integrációs terápia15:3015:30
4.Dinamikus szenzoros integrációs terápia17:10; 18:0016:2016:208:00; 15:30; 16:20
5.Alapozó terápia - kezdő17:1018:0017:1018:00
6.Alapozó terápia - haladó18:1518:15
7.Komplex iskolaelőkészítő (alapozó terápia + finommotorika fejlesztés)16:20-17:50
8.Kutyás terápia - ovis16:20
9.Kutyás terápia - sulis17:10
10.Szociális kommunikáció fejlesztése - ovis16:20
11.Szociális kommunikáció fejlesztése - sulis17:10
12.Lélekbúvár szorongásoldó csoport17:10

Jelentkezz most!

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot a foglalkozás megnevezésével és időpontjával.

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik foglalkozás lenne a legjobb vagy egyéb más kérdés merült fel benned, írd meg nekünk!

Amint tudunk, válaszolunk!

Horváth Kata

Vezető konduktor

További információ és időpont-egyeztetés

Kérdésed van? Lehet, hogy itt azonnal megtalálod rá a választ
Hasznos

Tudnivalók

Gyakran ismételt kérdések

A mozgásterápiák, foglalkozások megkezdése előtt javasolt a gyermekek komplex felmérése. A szakember, akivel a gyermekkel elsőként találkozik és akivel a mozgás tesztet megoldja, konzultáció keretein belül ismerteti a vizsgálati eredményeket. A terápia kiválasztása a gyermek egyéni sajátosságait figyelembe véve az általunk megtett javaslatok és a Veletek való közös megegyezés alapján történik.

Akik a szolgáltatásainkat újonnan kívánják igénybe venni, azok tájékozódhatnak telefonon (+36 30 6001 436), melyen közvetlenül az intézmény vezetőjét, Horváth Katát éritek el. Kereshettek minket facebook oldalunkon, melyet a Pöttömke és Katica név alatt találtok. Tájékoztatást kérhettek e-mailben is, a pottomke.katica@gmail.com címen vagy a honlapon, az Elérhetőségek fülön.

Minden újonnan érkező szülőnek egy anamnézis lapot szükséges kitöltenie, amelyet emailben az első találkozást megelőzően visszaküld nekünk. Ezt követően egyikőtök a gyermekkel bejöhet a vizsgálatra. Ha a szülő és terapeuta úgy ítéli meg, hogy a gyermek a szülő jelenlétében nem tud teljesíteni, dönthetnek úgy, hogy a gyermek a szakemberrel kettesben oldja meg a gyakorlatokat. A felmérés végeztével, a gyermek jelenléte nélkül történik az eredmények kiértékelése.

Minden esetben hozzátok magatokkal az anamnézist tartalmazó kórházi záróvéleményt. Hasznos információ számunkra, ha van már vizsgálati eredményetek, szakértői véleményetek. Csecsemők esetében pléd, pelenka, cumi, cumisüveg és egy-két kedvenc játék is jöhet. Nagyobb gyermekeknek az innivalón kívül nincs másra szükségük.

Igyekeztünk a Pöttömke és Katica előterében komfortos, igényes környezetet kialakítani ahhoz, hogy, amíg a gyerkőc foglalkozáson van, addig Ti egy kávé, tea vagy víz mellett nyugodtan megvárjátok.

Az anamnézis lap és a vizsgálati lap a dokumentációnk részét képezik, azt illetéktelen személynek nem adjuk ki. Az eredményről kérésetekre szakvéleményt állítunk ki, melyet továbbíthattok az óvoda vagy iskola és egyéb intézmények felé.

A státusz felállítását követően 6/ 12 havonta, illetve a szülő kérésére mérjük fel a gyermeket. Konzultáció, személyes találkozás keretein belül ismertetjük az adott teszt eredményeit és ahhoz mérten a változásokat. Szülői kérésre külön konzultációs időpont lehetséges.

A kisgyermekek (0-3 éves korig) szülei (anya/apa) szinte minden esetben jelen lehetnek a foglalkozáson, sok esetben részeseinek is kell lenniük a fejlesztés, tanulás, tanítás folyamatának. Az idősebb gyermekek, amint leválaszthatók a szülőről, fontos, hogy a terapeutával kezdjenek el kiépíteni kapcsolatot, kötődést ahhoz, hogy személyiség- és képességfejlődésük meginduljon. Ez esetben a szülők az előtérben várakozhatnak.

A babák esetében pelenkára vetkőztetjük a gyerkőcöt, így arra kérünk Benneteket, hogy minél egyszerűbben, könnyen kibontható szerelésben hozzátok gyermeketeket. A mozgásterápiára érkező 3 év feletti korosztály kényelmesen, hosszú szárú nadrágban, pólóban érkezzen, tornacipő nem szükséges, a csúszásgátlós zokni jöhet. A kislányok harisnyanadrág és szoknya helyett válasszák a cicanadrágot a tornázáshoz.

Ti választhatjátok meg, hogy alkalmanként vagy bérletrendszerben szeretnétek fizetni. 4, illetve 8 alkalmas bérleteink vannak, attól függően, hogy a gyermeknek milyen gyakorisággal szükséges a terápia. 

A helyszínen nyugta ellenében készpénzzel lehetséges, elektronikus számla ellenében pedig átutalásra is van lehetőség.

Az előre lefoglalt bérlet nélküli időpontokra regisztációs díjat számítunk fel. Ezt a díjat előre kérjük fizeni, mely a számlaszámunkra utalva lehetséges. Ezzel biztosítja a szülő, hogy a lefoglalt időpont rendelkezésükre álljon. A regisztrációs díj teljes egészében beszámításra kerül a felmérés vagy a foglalkozás, bérlet árába.

Nem találtad meg itt, amit kerestél?