házirend

Kérések és szabályok

1. Cipőt le!

Amint megérkeztél keress a cipődnek helyet a cipőtartón, hogy az apróbb Pöttömkék is szabadon mászkálhassanak a tiszta padlón.

2. Használd a mosdót, moss kezet!

A zavartalan foglalkozás érdekében mindig menj el óra előtt mosdóba, és moss kezet alaposan utána.

3. A Pöttömke a nyugalom szigete

Ha korábban érkeztél, vagy még maradnál kicsit a foglalkozás után, nem bánjuk. De figyelj, hogy a többi Pöttömke is nyugalomban tudjon a foglalkozáson részt venni.

4. Rend a lelke a játszószőnyegnek!

Fontos, hogy minden Pöttömke felfedezhesse a játék örömét, ezért amivel játszottál, tedd vissza a helyére!

5. Mozogjunk egészségesen!

Betegen (lázasan, köhögve, náthásan, hasfájósan) maradjatok otthon és küldjetek egy e-mailt róla (pottomke.katica@gmail.com), keresünk alkalmat a pótlásra.

6. A tornaterem nem étkező!

Kérünk Benneteket, hogy a foglalkozások alatt a termekben NE egyetek, mert a kisebb Pöttömkék minden morzsát megtalálnak.

7. A bejárati ajtó nem játék!

Minden Pöttömkét szeretnénk épségben átadni a szüleinek, ezért csak felnőtt kíséretében lépjetek az utcára! Az ajtót játékból se nyitogassátok!

8. Hozd a bérleted és pontosan érkezz!

Csoportos foglalkozásokon a 10 perccel később érkezőket már nem tudjuk fogadni, mert a többi Pöttömke munkája kárba vész.

9. Hozott játék kerüljön is haza!

Amit hoztál, arra Neked kell figyelni, hogy haza is kerüljön.

10. Élvezd!

A legfontosabb szabály, hogy érezzétek jól magatokat, a Pöttömke és Katicában minden néni és bácsi azon ügyködik,hogy mosolygós arcok és biztonságos, jó hangulat járja át a hely szellemét.

Várunk Benneteket szeretettel!

Pöttömke és Katica