Munkatársak

Hári Zsuzsanna

Konduktor, óvodapedagógus

Hári Zsuzsi vagyok, 2014-ben végeztem a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetében- konduktor óvodapedagógus szakon. Szeretek utazni és a munkám során lehetőségem volt a világ különböző pontjaira eljutni. Eddig Norvégia és Kanada áll legközelebb a szívemhez.

A foglalkozásokon fontos számomra a gyermekkel és szüleivel való együttműködés. Tanítványaim számára igyekszem egy olyan környezetet biztosítani, ahol a gyermek belső indíttatásból képes a fejlődés útjára lépni és mindenki jól érzi magát. Fontosnak tartom a komplex fejlesztést, ezért a foglalkozásaim részét képezik a mozgás, szociális készségek ill. az önellátási tevékenységek fejlesztése az adott életkornak megfelelően.

A konduktori diplomám mellett Skóciában lehetőségem volt az autizmus sprektrum zavarral élő gyermekek fejlesztésével kapcsolatos szakmai továbbképzésen részt venni. 2022-ben pedig gyógymasszőri ismeretekkel gazdagodtam. A közeljövőben további szakmai képzéseken veszek részt, hogy a lehető legjobbat tudjam nyújtani a gyermekek számára.

Szabadidőmben szeretek futni, zenét hallgatni ill. a barátaimmal időt tölteni. 10 évig versenyszerűen vívtam, most már csak a hírekben követem a vívó sporteseményeket.

Lehet, hogy Téged keresünk? Jelentkezz a csapatunkba!